Docent

Debby Walters-Smits

Sinds 2009 geef ik yogales. In de voorbije jaren heb ik honderden mensen mogen begeleiden in hun yogapractice. Elk mens is uniek en iedereen heeft een eigen verhaal. Dat betekent dat elke student een eigen yogapractice heeft. De ene persoon heeft blessures of andere fysieke beperkingen, de ander zit mentaal in zwaar weer of ervaart een emotionele tijd. Ik vind het belangrijk dat mensen in de studio (en vooral ook daarbuiten) leren om te voelen hoe het met ze gaat en waar hun behoeftes liggen. Soms moet je leren waar je grenzen liggen en op tijd gas terugnemen. Soms moet je weten wanneer je een duwtje in de rug nodig hebt om uit je comfortzone te durven gaan.

Yoga is geen exacte wetenschap. De ene les kan een vurig, stimulerend karakter hebben, de andere les kan een diepe verstilling binnengaan. In de loop van de tijd heb ik geleerd om de les intuïtief aan te passen aan de groep mensen voor me. Ik ben nog altijd heel blij en dankbaar als ik dan na de les van iemand hoor ‘dat het zo’n fijne les was’ of ‘dat het precies was wat iemand nodig had’.

 

2009  diploma Ashtanga Yoga intensieve training Eindhoven

2013  diploma Yin yoga & anatomie in Amsterdam

2015  diploma Holistische kinderyoga in Nijmegen

2017 cursus hormoonyoga

 

Daarnaast vele cursussen en (meerdaagse) workshops bij talloze internationale yogadocenten zoals Nancy Gilgoff, Sarah Powers, David Swenson, David Williams, Noah McKenna, Manju Jois, Tara Stiles en Jules Febre.

Debby Walters-Smits geeft diverse
yogalessen. Met yogastudio Yogadaya begeleidt ze mensen naar meer rust en een soepeler lichaam.

Wil jij ook een moment voor jezelf?

GRATIS PROEFLES

Europaweg 99 (Gebouw OKC)
5707 CL Helmond

info@yogadaya.nl
T 06-2002 8118

K.v.K.: 17261454
IBAN: NL77INGB0750201193

Veel gezocht: Yoga Helmond, Yogastudio Helmond, Yogales Helmond, Yogales Eindhoven