Privacybeleid

Yogadaya verwerkt persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum) wanneer je gebruik maakt van een abonnement of omdat je deze gegevens zelf hebt verstrekt bij aanmelding voor een losse les of workshop. Het is noodzakelijk om je te kunnen bereiken om de lessen te kunnen verzorgen en/of om je te informeren indien er iets gewijzigd wordt.

Een paar keer per jaar verstuurt Yogadaya een nieuwsbrief met algemene lesinformatie en data van workshops. Je kunt jezelf eenvoudig uitschrijven als je deze nieuwsbrief niet (langer) wenst te ontvangen.

Yogadaya werkt niet met geautomatiseerde verwerkingssystemen.

Yogadaya verstrekt geen gegevens aan derden zonder toestemming.

Yogadaya bewaart de noodzakelijke gegevens en administratie op een afgeschermde cloud.

Yogadaya maakt op haar website geen gebruik van cookies en aanverwante technologie.

E-mailadressen worden bewaard totdat je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Overige gegevens worden bewaard om inzicht te houden in het klantenbestand om te kunnen achterhalen of personen al ooit gebruik hebben gemaakt van een gratis proefles of al eerder lid waren van Yogadaya, en in het algemeen om beter zicht te krijgen op de doelgroep om daar mogelijke toekomstige promotionele acties op af te kunnen stemmen.

Heb je vragen of wil je iets wijzigen of informatie verwijderd hebben? Neem contact op via info@yogadaya.nl of via 06-20028118.

Debby Walters-Smits begeleidt mensen naar meer rust en een gezonder lichaam. Haar gereedschappen zijn o.a. reiki en yoga.

Zoek je meer rust?

MEER INFO

Veel gezocht: Yoga Helmond, Yogastudio Helmond, Yogales Helmond, Yogales Eindhoven