Yoga bij Burn out

Yoga bij burnout; Helaas krijgen steeds meer mensen te maken met spanningsklachten of zelfs een burnout.
Vooral mensen die alles heel goed willen doen, zich (bovengemiddeld) verantwoordelijk voelen, extra gevoelig zijn of iets heftigs meemaken, zijn extra vatbaar voor overbelasting. Daarnaast ontvangen mensen tegenwoordig een enorme dagelijkse stroom van informatie. Omgaan met al die prikkels is niet voor iedereen eenvoudig.

De overbelasting kan zorgen voor concentratieverlies, overprikkeling, angst, paniek- en neerslachtige en gevoelens, geen zin meer hebben om alledaagse of juist leuke dingen te ondernemen, onzekerheid, slaapproblemen en allerlei andere fysieke en mentale uitingen.

De les Yoga bij burnout richt zich op zelfonderzoek, het ontdekken van de eigen grenzen, acceptatie en bewustwording . Daarnaast het leren beheersen van de adem, welke bij burn out vaak hoog zit en niet meer in balans is. Ook komen aandachtsoefeningen aan bod, gericht op het voelen van de adem en het lichaam. Je leert signalen (eerder) te voelen en te herkennen en hier op een positieve en helpende manier mee om te gaan. Tevens kom je uit je hoofd en in je lichaam; dit geeft rust en helpt je zenuwstelsel weer in balans te komen.

Yoga bij burn out is geschikt voor mensen die al te kampen hebben met stress of die een burnout juist willen voorkomen.
De lessen bestaan uit een mix van zachte hatha, yin en restorative yoga. Daardoor is de les ook geschikt voor mensen die een rustige yogavorm willen doen ‘puur voor de ontspanning’. Deze les met Kim van Goor is op woensdag om 9:15 uur. Aanmelden kan via info@yogadaya.nl

Debby Walters-Smits geeft diverse
yogalessen. Met yogastudio Yogadaya begeleidt ze mensen naar meer rust en een soepeler lichaam.

Wil jij ook een moment voor jezelf?

GRATIS PROEFLES

Europaweg 99 (Gebouw E99)
5707 CL Helmond

info@yogadaya.nl

K.v.K.: 17261454
IBAN: NL77INGB0750201193

Veel gezocht: Yoga Helmond, Yogastudio Helmond, Yogales Helmond, Yogales Eindhoven