Yoga Verwenochtend zaterdag 19 januari

Op zaterdagochtend 19 januari vindt de eerste Yoga Verwenochtend van 2019 plaats. Na alle drukte van de feestdagen leent januari zich goed om -net als de natuur – naar binnen gekeerd te zijn. Soms voelt januari wat kaal, koud en leeg na alle glans van december en lijkt het of de winter dan pas echt begint. Gun jezelf dan een opkikkertje in de vorm van een Yoga Verwenochtend!

Tijdens deze speciale ochtend helpen verschillende yoga-oefeningen (geschikt voor alle niveaus van ervaring) je bij het reinigen van je lichaam (altijd fijn na de feestperiode) en adem- en meditatieoefeningen versterken de verbinding met jezelf. Tussendoor is er pauze voor een kopje thee met iets erbij.
Een relaxte ochtend dus waarin je tijd krijgt voor jezelf; om de prikkels van je werk/zorg/thuissituatie achter je te laten en om uit je hoofd en meer in je lichaam te komen.

Vanaf 9:30 uur kun je binnenlopen en eventueel alvast een kopje thee drinken. Om 10:00 uur beginnen we. De ochtend duurt tot 13:00 uur en deelname kost € 30,- p.p. inclusief theepauze en lekkers. Zeker zijn van een plaats? Reserveer nu alvast via info@yogadaya.nl .

Debby Walters-Smits geeft diverse
yogalessen. Met yogastudio Yogadaya begeleidt ze mensen naar meer rust en een soepeler lichaam.

Wil jij ook een moment voor jezelf?

GRATIS PROEFLES

Europaweg 99 (Gebouw OKC)
5707 CL Helmond

info@yogadaya.nl
T 06-2002 8118

K.v.K.: 17261454
IBAN: NL77INGB0750201193

Veel gezocht: Yoga Helmond, Yogastudio Helmond, Yogales Helmond, Yogales Eindhoven