Yoga Verwenochtend verplaatst naar zaterdag 18 april

In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus is de Yoga Verwenochtend voorlopig verplaatst naar zaterdag 18 april. Er zijn dan nog plaatsen vrij.

Een ochtend onthaasten en genieten van yoga, een kopje thee en wat lekkers erbij en dan ’s middags relaxt aan de rest van je weekend beginnen… dat is in een notendop de Yoga Verwenochtend. Fijn om jezelf te gunnen of samen met een vriend(in).
In het voorjaar komen de lentekriebels vaak in alle hevigheid op en dat vraagt om een grote schoonmaak. Niet alleen huizen moeten gesopt en kastjes uitgemest, ook lichaam en geest zijn toe aan een opfrisbeurt.

De eerste yogasessie is een milde flow les die de energie extra laat stromen en waar je geen gevorderde yogi voor hoeft te zijn. Iedereen kan meedoen, naar eigen niveau en mogelijkheden. Na de theepauze volgt een sessie Yin yoga waar we verder de verdieping in duiken en tot een meditatieve verstilling kunnen komen. Juist vanuit stilte kunnen nieuwe inzichten en creatieve invallen opborrelen.

De ochtend duurt van 10:00 – 13:00 uur. Vanaf 9:30 uur kun je binnenlopen en alvast een kopje thee drinken.
Deelname bedraagt € 32,50 p.p.

Wil je zeker zijn van een plaats? Stuur je naam naar info@yogadaya.nl

Debby Walters-Smits geeft diverse
yogalessen. Met yogastudio Yogadaya begeleidt ze mensen naar meer rust en een soepeler lichaam.

Wil jij ook een moment voor jezelf?

GRATIS PROEFLES

Europaweg 99 (Gebouw E99)
5707 CL Helmond

info@yogadaya.nl

K.v.K.: 17261454
IBAN: NL77INGB0750201193

Veel gezocht: Yoga Helmond, Yogastudio Helmond, Yogales Helmond, Yogales Eindhoven